Evenimente

Restaurant Evenimente private în Salonta

Locația perfectă pentru un eveniment privat de excepție într-un cadru primitor și elegant, în inima orașului Salonta.

Chef bucătarii noștri & maeștri cofetari sunt pregătiți să surprindă și cele mai exigente gusturi ale invitaților dvs.

evenimente private salonta botez majorat cununie civila restaurant roze

Te surprindem cu fiecare ocazie...

Te invităm la Roze, un restaurant a la carte, care găzduiește cu succes diverse evenimente private, de la cununii de nuntă, la botezuri & aniversări, într-un ambient aparte.

Și mai multe fotografii pe:  

Restaurant Botez Salonta

Decorul rafinat și atent ales oferă spațiului o notă de eleganță, fiind cadrul perfect pentru organizarea unui botez în Salonta sau a unei cununii de nuntăPreparatele culinare, atent pregătite de chef bucătarii Roze, devin adevărate opere de artă, oferind experiențe culinare rafinate invitaților.

Roze Private Events este soluția ideală pentru orice petrecere privată, oferind meniuri specifice și produse de cofetărie & gelaterie, care vor oferi o notă de rafinament fiecărui eveniment.

Restaurant Zi de Naștere / Majorat Salonta

Un decor modern atât în interiorul restaurantului, cât și în zona de terasă, fac ca Roze să fie o alegere potrivită pentru a vă aniversa ziua de naștere în cadrul restaurantului nostru. 

Organizarea unui majorat în Salonta nu a fost niciodată mai simplă. Echipa noastră dedicată va crea amintiri de neuitat, oferind experiențe culinare & momente dulci pe cinste invitaților, de la un bufet suedez copios până la cel mai extravagant candy bar & tort.

Roze Private Events

Programează din timp un eveniment în cadrul restaurantului nostru din Salonta și bucură-te de gusturi aparte, atent pregătite de chef bucătarii noștri!

    Am citit si sunt de acord cu Termenii si Conditiile