Plata, Livrare & Retur

Metode de plata
1. Online cu card bancar prin EuPlatesc (Visa/Maestro/Mastercard).

In cazul optiunii de plata ”Online prin card bancar„ veti fi redirectionat catre pagina securizata a procesatorului de plati unde veti completa un formular cu informatiile despre cardul dumneavoastra.
– Platile cu carduri de credit/debit emise sub sigla Visa si MasterCard (Visa/Visa Electron si MasterCard/Maestro) se efectuaeaza prin intermediul sistemului „3-D Secure” dezvoltat de organizatiile de carduri Visa/MasterCard si care asigura tranzactiilor on-line acelasi nivel de securitate ca al celor realizate la bancomat sau in mediul fizic, la comerciant.
– „3-D Secure” asigura in primul rand ca nici o informatie legata de cardul dumneavoastra nu este transferata sau stocata, la nici un moment de timp, pe serverele magazinului virtual.

Important de stiut! – Pentru platile prin card bancar nu este perceput nici un comision de la detinatorul de card

2. Numerar la livrare

Preturile afisate pe acest site includ TVA!

Livrare
Comenzile online se livreaza de S.C. NUTRISAL S.R.L. la adresa indicata de client, fara costuri suplimentare

Retur
Conform Ordonantei OUG 34/04.07.2014 privind protectia consumatorilor la incheierea si executarea contractelor la distanta: “Consumatorul are dreptul de a denunta unilateral contractul la distanta, in termen de 14 zile calendaristice, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Singurele costuri care pot cadea in sarcina consumatorului sunt cheltuielile directe de returnare a produselor.” Cu toate acestea, returul nu este valabil pentru produse alimentare si bauturi livrate la domiciliu