Cofetărie & Gelaterie

Candy Bar & Tort pentru Nuntă & Botez

Pentru cei care apreciază rafinamentul am creat Roze, un concept de Cofetărie & Gelaterie menit să surprindă invitații la cele mai extravagante nunți & botezuri.

Locațiile noastre din OradeaV. Alecsandri 7 și SalontaAradului 30 te așteaptă cu fiecare ocazie.

tort candy bar nunta botez oradea salonta bihor roze

Te surprindem cu fiecare ocazie...

Fie că vii într-una dintre locațiile noastre din Oradea & Salonta sau ai nevoie de un moment plin de savoare la cel mai important eveniment din viața ta, Roze își propune să te surprindă!

Candy bar pentru Nunta & Botez

Evenimentele importante din viața ta sunt mereu însoțite de prăjituri delicioase, transformând atmosfera într-un adevărat festin dulce. Maeștri noștri cofetari vor crea un Candy Bar pentru Nunta & Botez care să reflecte perfect personalitatea și tematica evenimentului. Tortul este piesa de rezistență a oricărui eveniment privat, astfel garantat tortul mirilor și cel al nașilor își vor spune poveste dulce.

Roze Private Events este soluția ideală pentru orice nuntă sau botez, prin torturi și produse de candy bar, care vor oferi rafinament fiecărui eveniment.

Torturi și prăjituri pentru invitați

Fiecare felie de tort sau prăjitură spune o poveste de rafinament și pasiune, transformând evenimentul într-o experiență memorabilă.

Pentru ca experiența dulce a invitaților să continue și după eveniment, îți vom surprinde invitații cu cele mai savuroase mărturii. Torturile sau prăjiturile pentru invitați sunt adevărate opere de artă gastronomică, gata să încânte privirea și papilele gustative.

Roze Private Events

Surprindem gusturi rafinate cu prăjituri & torturi de excepție, la orice sală de evenimente din Oradea – Bihor & județe limitrofe.

    Am citit si sunt de acord cu Termenii si Conditiile